Hoppa till huvudinnehåll
Inlagt av mitc_admin 23 March 2018

MITC, Automation Region och Södertälje Science Park erbjuder DigiFuture – ett program för företag som vill påbörja sin digitaliseringsresa. Med hjälp av coacher och experter inom digitalisering tar du ditt företag från idé mot kravspecifikation. 

DigiFuture består av coachning på det egna företaget samt gemensamma träffar med andra företag. Programmet ska öka kompetens, lärande och utvecklingsförmåga, men även guida de deltagande företagen till fortsatt stöd.

Programmet riktar sig till industriföretag och industrinära tjänsteföretag i Sörmland, Västmanland samt Stockholm. DigiFuture är en utmärkt fortsättning för företag som har medverkat i KickStart digitalisering, men passar även för företag som ännu inte har påbörjat sin digitaliseringsresa.

Startdatum 2019

Södertälje

24:e januari kl. 08.30-12.00 avslutas med gemensam lunch

Anmälan här https://sscp.se/coachningsprogram-digifuture/  


Västerås

25:e januari kl. 08.30-12.00 avslutas med gemensam lunch

Anmälan nedan


Nyköping

29:e januari kl. 08.30-12.00 avslutas med gemensam lunch

Anmälan nedan


Vill du veta mer? Kontakta oss!

Kontakt:
Niklas Olsson, niklas.olsson@mitc.se  070 3232210
Anna Bird, anna.bird@mdh.se, 0736-620 654

tidslinje.PNG

Under cirka tre-fyra månader vägleder coachen företaget från nulägesanalys till kravspecifikation för investering i digital teknik. Programmet körs i omgångar med fem företag i varje grupp och företagen får fyra gemensamma träffar och tre coachingstillfällen. Mellan träffarna erbjuds även coachning via Skype.

Anmälan
  • 1
    Nuvarande: Anmälan
  • 2
    Förhandsgranska
  • 3
    Slutförd
Lunchen, är det något du inte äter?

Dina uppgifter i anmälan sparas endast tills eventet är avslutat. Kryssa i rutan om du vill få fortsatt event/projektinformation från MITC 

7 + 0 =
Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.


Datum