Hoppa till huvudinnehåll

MITC Rekommenderar : Hur kan du och ditt företag säkra framgång med AI

Potentialen för Artificiell Intelligens (AI) är enorm och förändrar spelplanen för företag världen över. Många talar om att vi är mitt i ett paradigmskifte och företag investerar globalt miljarder i AI.
Har du förutsättningarna för att lyckas med ett AI projekt och framtidssäkra ditt företag?


För att lyckas med att tillämpa AI behöver ett antal förutsättningar vara uppfyllda. Har du alla delar på plats och kompetensen finns tillgänglig så är chansen stor att det lyckas och bidrar till ökad framgång. Vi kommer dela med oss av våra erfarenheter om vad vi sett fungerar och vad vi sett fungerar mindre bra. Vi har hjälpt både stora multinationella företag med framgångsrika AI och IT projekt samt åtskilliga startup och SME företag att hitta vägen framåt och hitta kreativa intelligenta strategier och lösningar på att lyckas med att använda AI för att få en "leading edge". Ofta är det kreativitet, erfarenhet och strategiskt tänkande tillsammans med AI en nyckel till framgång och framtid.


Detta webbinarium är en del av en föreläsningsserie som arrangeras av Tillväxtmotorn, Mälardalens Högskolas ledarskapsprogram. Som tillsammans med sina samarbetspartners Vilsta företagsgrupp, Företagarna Eskilstuna & Torshälla samt Eskilstuna kommuns näringsliv vill vara ett stöd för lokala företag i dessa ovissa tider. Därför bjuder Tillväxtmotorn in till webbinarium inom ämnen som dom tror kan bidra till nya tankar och arbetssätt.

11 september kl 13:00-13:45


Föreläsare är Peter Funk, professor i AI på Mälardalens Högskola och Rickard Sohlberg, framgångsrik entreprenör och IT/AI pionjär.


Föreläsningens längd är ca 30 minuter och därefter svarar föreläsarna gärna på frågor.


Anmäl dig genom att maila till gabriella.mast.weggeman@mdh.se.
Efter din anmälan får du en deltagarlänk till mötet.

Swedish