Hoppa till huvudinnehåll
Submitted bymitc_admin on26 January 2021

Häng med i utvecklingen! Var beredd när kunden kommer.

AM-marknaden växer stadigt och allt fler företag utvecklar mer lönsamma, effektiva och hållbara produkter med hjälp av additiv tillverkning. När storföretagen satsar, är det viktigt att deras leverantörer hänger med. Många små och medelstora företag använder redan AM för exempelvis prototyper, gripdon o.s.v. Med denna seminarieserie guidar vi er in i nästa nivå.


Syftet är att ge en översiktlig kunskap och inblick i additiv tillverkning (AM) av metallkomponenter. Målet är att öka medvetenheten inom AM så att ni i framtiden kan identifiera när tekniken kan ge konkurrenskraftiga affärsmöjligheter. Seminarieserien fokuserar på produktkostnad, affärsmöjligheter och industrialisering.

Seminarieserien genomförs tillsammans med Etteplans experter och är uppdelad på sex entimmes moduler med enklare hemuppgifter mellan tillfällena. Inledande och avslutande moduler är anpassade för personer utanför teknik/utveckling, då det är viktigt att hela organisationen förstår möjligheterna med AM. Efter varje avslutad modul kommer det finnas möjlighet att diskutera ämnet separat med en expert.

Var Digitalt, plattform Microsoft Teams
När 6 st veckovisa träffar med start den 11 mars, kl 12.30-13.30.
Målgrupp Små och medelstora företag (max 249 anst) inom tillverkningsindustrin, företag från fordonsbranschen prioriteras.
 

INTRESSEANMÄLAN: 

Anmälan
Anmälningsuppgifter
Datum
Swedish