Hoppa till huvudinnehåll

FRÅN FÖRLUST TILL VINST MED DIGITALISERING & LEAN

Varmt välkommen till en spännande inspirationsdag om digitaliseringens möjligheter! Lyssna bland annat till Christian Silvasti som vände ett konkurshotat företag till framgång med Lean och digitalisering. Vidare berättar Gunilla Thorstensson från Tillväxtverket om regeringens satsning för att påskynda digitaliseringen i små och medelstora företag.

”Förluster och tappade marknadsandelar höll på att försätta Emballator Lagan Plast i konkurs i mitten av 2000-talet. I dag är man ett av Sveriges hetaste företag – svensk mästare i lean och rena utflyktsmålet för företag och institutioner. Genom att eliminera alla processer som inte skapade mervärden för deras kunder vände Emballator Lagan Plast i Ljungby motgång till framgång”

Christian Silvasti, Lean-coach - Produktionslyftet

Gunilla Thorstensson, Koordinator för Tillväxtverkets arbete med Smart industri

 

Under eftermiddagen kommer ni att få en presentation av de olika framgångskoncepten DigiFuture, DigiLean och Tillväxtmotorprogrammet som MITC och MDH tagit fram för att stödja företagens utveckling på olika sätt. Ni kommer också att få lyssna till och träffa några av företagen som deltagit i de olika programmen.

När: Torsdagen den 16:e Maj
Tid: kl.13.00 – 16.30
Var: Kohlswa herrgård [karta]

Lunchbuffé med drop-in från klockan 11.30

Swedish