Hoppa till huvudinnehåll

Kvinna i industrin

Vi vet att det finns många drivna kvinnor inom Industrin. Det är Er vi skulle vilja nå. Därför har vi tagit fram ett program som specifikt riktar sig till Dig. Du arbetar idag som chef, mellanchef, projektledare och vill utvecklas i Din roll och samtidigt möta andra drivna kvinnor. 

I programmet får Du möjlighet att få ny kunskap, nätverka och får samtidigt lyfta frågor i förtroende. Inom ramen för programmet kommer Du också att erbjudas egen tid med en coach för att Du ska få tid att reflektera över Din roll och utveckling. 

I programmet Kvinna i Industrin får Du ny kunskap och ett starkt nätverk som bygger på sekretess och förtroende.  
Låter det intressant? Är Du nyfiken att veta mer om programmet? 
Kontakta gabriella.mast.weggeman@mdh.se

För anmälan, följ länken:

https://mitc.se/sv/intresseanmalan-kvinna-i-industrin


Tillväxtmotorn är ett unikt program som Mälardalens Högskola har drivit i många år med fokus på små och medelstora företag. Fler än 150 VD:ar från olika branscher har gått programmet. Vi träffas i grupp en gång i månaden under drygt 1 år för att få ny kunskap och för att kunna lyfta egna frågor i en förtrolig miljö. 

TransMission är en regional kraftsamling för att stärka befintliga och potentiella underleverantörer till fordonsindustrin. MITC, Mälardalens högskola, Alfred Nobel Science Park och Örebro universitet är parter i projektet som finansieras av EUs Regionala Fond, Tillväxtverket och Regionen. Arbetet stöttas av Fordonskomponentgruppen och Swerea IVF.


logo.png

Swedish