Namn Organisation
0 deltagare

DeltaNordic – att bygga förändringsförmåga över tid

Det som inte är under utveckling är under avveckling – det går inte att luta sig tillbaka och tänka ”sådär ja, då var det klart!”. Produktionslyftsföretaget DeltaNordic är nyfikna i sitt förbättringsarbete, de arbetar för att hela organisationen ska hänga med och de vill även inspirera andra att utvecklas.

DeltaNordic tillhandahåller avancerad elektronik för industrin. Marcus Edholm är Site Manager på DeltaNordic Sweden AB där han driver förändringsarbete tillsammans med sina medarbetare.

Vid detta seminarium berättar Marcus Edholm, Site Manager på DeltaNordic Sweden AB, om sina erfarenheter från att bygga förändringsförmåga över tid. En intern Lean-utbildning 2016 blev startskottet som sedan tog företaget vidare genom Produktionslyftet, Digilyftet och Robotlyftet. DeltaNordic fortsätter nu att lära och testa nya grepp. De försöker tillvarata den potential som finns i medarbetarnas engagemang för att hela tiden ligga i framkant – ett snäpp före konkurrenterna.

– Ju mer Lean vi andas, desto fler utmaningar ser vi, säger Marcus Edholm. Det kan ibland kännas övermäktigt, nästan som att vi upplever oss som sämre än tidigare. Men vi måste hela tiden sträva efter att utvecklas, annars kan vi vara borta i framtiden.

Välkommen att ta del av DeltaNordics Lean-resa. Seminariet leds av Christian Silvasti, inspiratör och coach i Produktionslyftet.

Praktisk information